Jaha, då var man tillbaka i vardagen igen då! Igår började jag jobbade och var på plats uppe i Sundbyberg. Det känns som om man kommer in i det ganska fort igen. 🙂
I lördags morse åkte barnen till landet. De åkte pendeltåget till Gnesta från Järna station. I Gnesta möttes de upp av morfar och morbror Pär. Det gick jättebra!
På eftermiddagen kom Magnus och Jenny till oss och vi satt ute på altanen och drack lite bubbel innan det var dags att åka iväg på champagneprovning. Jag fick ju det i 40-årspresent av dem. Ulla hämtade upp oss vid 17 och sedan skjutsade hon oss till Turinge. Det var såååå mysigt och gott!!! Vi provsmakade 4 champagner från champagnehuset Delamotte och så 1 cremante. Efter provningen så åt vi en massa ostar, charkuterier och kex. Mums!!!
Vi tog en taxi därifrån hem till oss och där fortsatte vi kvällen med ännu mera bubbel, snacks och en jättesmarrig räkcheesecake.
Barnen började skolan igår och det har gått bra. Daniel var med Rasmus på uppropet, han var den enda föräldern som var där. 🙂

Igår kväll var skjutsade Daniel Amanda på gympan och sedan åkte han och spelade lite golf.

Idag var det min tur att skjutsa. Passar på att jobba lite under tiden.
//E