Varför går helgerna så fort? I fredags jobbade vi hemifrån Daniel och jag. Barnen slutade kl 13.00. Vi åt tidig middag då Amanda hade gympa 17-19. Vi åt den gamla klassikern lövbiff, pommes, vitlökssmör och bearnaisesås – mums!

Puzzel tyckte också att det var skönt med fredag! smiley
På kvällen sen gick vi till Markus och Susann. Det var så skönt så vi kunde sitta ute hela kvällen. Solen sken men försvann rätt tidigt bakom träden, men det var härligt att njuta av en sen augustikväll.
Daniel hämtade A när hon slutade på gympan och sedan kom de tillbaka till M & S.

I lördags förmiddag så var Daniel och Rasmus iväg till Tveta friluftsområde – det var klassaktivitet med Rasmus klass. De hade med korv som de grillade. Johanna var med Emilia och jag och Amanda åkte till Södertälje för att handla lite grejer. Jag hade dock glömt bort att det nu i helgen var Kringelfestivalen så det var ju såååå mycket folk… Vi hittade i alla fall det vi skulle ha och lite till. Amanda köpte några nya tröjor på HM. Jag köpte en bomberjacka på Lindex, en som är lite tjockare, som jag hoppas kunna ha som typ lite höstjacka. Fodret var lite skrikigt, blommigt, men å andra sidan så syns ju det knappt när man väl har den på sig.
Sen var vi på Cervera och där köpte jag 2 nya ugnsformar från Le Creuset. Jag fick ju en sådan fin gryta av mamma och pappa i 40-årspresent, en turkos. Sen så fick jag pengar av Ulla och Pelle också, så då köpte jag dessa formar för de pengarna, i samma färg som grytan – så snygga!
Vi åt lunch på “Samuraj” och sedan åkte vi hemåt.

Kl 16 var vi bjudna till Linda & co. Vi cyklade dit – det var ju kanonväder! Vi åt grillat, potatisgratäng, såser och jättegod sallad. Det var mycket trevligt!
Vi cyklade hemåt runt 22, då var det kolsvart ute och lite svalt, men det gick bra.

Igår pajade vår torktumlare ihop. Den har låtit konstigt en tid nu, och så igår stoppade Daniel in huvudet i den och kollade. Då ser vi ett stort hål och ett metallstycke som sticker ut, ungefär som om man öppnat trumman med en konsveröppnare. Tur att inte en massa tvätt har gått sönder av den vassa metallbiten…. Så det blev till att åka till Elgiganten och köpa en ny. Det blev en likadan. Vi kollade hur länge vi hade haft vår tvättmaskin och torktumlare och de köptes in 2009 resp 2010 så det har väl gjort sitt antar jag, med tanke på hur mycket vi tvättar och tumlar.

Igår var det grått och trist väder hela dagen så efter besök på Elgiganten och besökt på tippen för att slänga den gamla torktumlaren så var vi inne. Tände ljus, tvättade m m.
Johanna var iväg på födelsedagsfest hos en klasskompis, så vi skjutsade dit henne och en kompis till 16 och sen så fick hon skjuts hem.

Idag spöregnar det ute och ska göra det hela dagen. Får nog skjutsa och hämta barnen i skolan. A ska till Örjanskolan så hon tar bussen dit.

//E