Här kommer ett första inlägg på flera månader! En förklaring kan vara att det hela hösten (eller rättare sagt hela året) har varit sjuuukt mycket på jobbet och sedan mycket hemma med en massa aktiviteter som det ska skjutsas till och från.

Jag går idag på en 3 veckors lång julledighet – verkligen välbehövd! Barnen slutar skolan på onsdag nästa vecka (den 21/12) och börjar sedan igen tisdagen den 10/1. Då börjar jag också arbeta igen. Sååå skönt!

I helgen klädde vi granen här hemma, så nu är det så mysigt med alla adventsbelysningar, gran m m. I love it!
I onsdags morse åkte vi till Vilnius med mitt projekt på jobbet. Det var kul! Vi kom hem i går kväll.
På vägen till flygplatsen så stannade vi en ort som hette Trakai. Där tittade vi på ett slott och fikade.
Planet hem blev 1,20 timmar försenat, så jag var hemma strax efter 21. Ganska trött då! 🙂

Kanske att jag kommer uppdatera bloggen lite mer nu när jag är ledig. Vi får se!

//E